btf logo hu 2018 3

Tisztelt Látogatóink!



2018-ban a Táncháztalálkozó a hagyományoknak megfelelően ismét a Budapesti Tavaszi Fesztivál részeként valósul meg. Az Állami Eseménynapok státusz érdekében ismét sikerrel pályáztunk az Emberi Erőforrás Minisztériumnál, így a Táncház Egyesület által szervezett XXXVII. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár hivatalos időpontja:

2018. április 13–15.
(péntek-szombat-vasárnap)

Örömteli, hogy az OTP Bank továbbra is főtámogatóként vesz részt rendezvényünk megvalósításában.

Április 13-án, pénteken este szokás szerint összegyűlnek a Táncháztalálkozóra közelről és távolról érkezők a Fonó Budai Zeneházban, ahol „Halljunk szót...!” címmel tartjuk meg a koncerttel egybekötött nyitótáncházat.

A Sportarénában a Táncháztalálkozó hagyományos programjaira szombaton és vasárnap, azaz április 14-én és 15-én kerül sor. A szerkesztés társ-szervezeteink – az „Örökség", a Martin Szövetség, a Muharay Szövetség és a NESZ – közreműködésével már javában zajlik, amelyhez a Nemzeti Kulturális Alap szakmai kollégiumai által megítélt sikeres pályázataink adnak lehetőséget.

Kérjük látogatóinkat, hogy tartsák be a Budapest Aréna Házirendjét, valamint olvassák el a Budapest Aréna közleményét, amelyet a terrorfenyegetettség miatt adtak ki.

A program részletezését az egyes műsorrészek szerkesztettségi állapotától függően tesszük közzé. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az itt közölt tartalom tájékoztató jellegű, műsorváltozás lehetséges!

A közzétett szövegben előforduló tájegységi megjelöléseket és népneveket történeti-néprajzi értelemben használjuk. Szerzői jogi szempontból a Táncháztalálkozón – a vasárnap esti gála kivételével – kizárólag ún. eredeti folklórmegnyilvánulások hangzanak el.

Budapest, 2018. január 11.

A stáb nevében, tisztelettel:

Hollókői Lajos, a Táncháztalálkozó igazgatója és Berán István, a Táncház Egyesület ügyvezetője


Megosztás