Tisztelt Látogatóink!


Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2014-es Táncháztalálkozó megtartásának legfontosabb feltételeként sikerült az Állami Eseménynapok státuszt elnyernünk az Emberi Erőforrás Minisztérium pályázatán. Így a Táncház Egyesület által szervezett XXXIII. Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásár hivatalos időpontja:

2014. március 28–30.
(péntek-szombat-vasárnap)
Szintén örömteli, hogy a Táncháztalálkozó ezúttal is a Budapesti Tavaszi Fesztivál része, s az sem kevésbé, hogy az OTP Bank továbbra is főtámogatója rendezvényünknek.

A pénteki napon este hét órakor „Halljunk szót...!” címmel tartunk előtáncházat a Fonó Budai Zeneházban.

A Sportarénában a Táncháztalálkozó hagyományos programjaira szombaton és vasárnap, azaz március 29-én és 30-án kerül sor. A szerkesztés társ-szervezeteink – „Örökség", Martin Szövetség, Muharay Szövetség, NESZ – közreműködésével már javában zajlik, amelyhez a Nemzeti Kulturális Alap szakmai kollégiumai által megítélt sikeres pályázataink adnak lehetőséget.

Szombatról vasárnapra virradóra ismét Éjszakai Bált rendezünk a Fáklya Klubban.

A program részletezését az egyes műsorrészek szerkesztettségi állapotától függően tesszük közzé. Kérjük, vegyék figyelembe, hogy az itt közölt tartalom tájékoztató jellegű, műsorváltozás lehetséges!


A közzétett szövegben előforduló tájegységi megjelöléseket és népneveket történeti-néprajzi értelemben használjuk. Szerzői jogi szempontból a Táncháztalálkozón kizárólag ún. eredeti folklórmegnyilvánulások hangzanak el.